Science fiction-gys med ‘The Cloverfield Paradox’ på Blu-ray

Science fiction-gys på Blu-ray: Du har måske allerede set de to første film i science fiction- og gyser-serien, der startede med den vellykkede monsterfilm ‘Cloverfield’ i 2008. Den blev fulgt op at den klaustrofobiske og intense ’10 Cloverfield Lane’ i 2016. Nu er den seneste film i universet, ‘The Cloverfield Paradox’ udkommet på Blu-ray.

Det er produceren og instruktøren J.J. Abrams, der her fører dig dybere ind i det ovenfor nævnte Cloverfield-univers med denne nye science-fiction-thriller. J.J. Abrams er også manden bag blandt andet den meget populære ‘Star Wars: The Force Awakens’ og ikke mindst også Star Trek-rebootet i 2009.

I ‘The Cloverfield Paradox’ kredser forskere om Jorden, der er truet af ødelæggelse på grund af en energikrise. De tester en opfindelse, der kan give ubegrænset strøm… ja, eller fange dem i en frygtelig alternativ virkelighed. På rollelisten finder man blandt andre Gugu Mbatha-Raw, David Oyelowo og Daniel Brühl.

Blu-ray-udgivelsen byder desuden også på en omgang ekstramateriale. Her finder du således ‘Things Are Not As They Appear: The Making of The Cloverfield Paradox’ samt ‘Shepard Team: The Cast’.

‘The Cloverfield Paradox’ udkommer på dvd og Blu-ray den 21. februar.