SILICON VALLEY SÆSON 3: Flere vittige teknologi-eventyr med gutterne i Silicon ValleyHumoristisk serie på Blu-ray: Den amerikanske morsomme komedieserie Silicon Valley kørte første gang over skærmen tilbage i 2014. Nu er tredje sæson netop udkommet på Blu-ray og byder på hele 10 friske afsnit om gutterne, der grundlagde en startup-virksomhed i Silicon Valley, naturligvis.

Det betyder, at det atter engang er tid til vittige replikker, svære problematikker og gode grin. I denne tredje sæson af den Emmy-belønnede serie kommer der en ny og noget hård direktør på banen hos Pied Piper.

silicon-valley season 3 01

Så nu må Richard Hendricks og de andre kloge gutter i firmaet forsøge at komme på en måde, hvorpå de kan finde ikke alene en balancere, men også og ikke mindst vinde kampen mellem på den ene side kreativitet og på den anden side en higen efter den rene profit.

Og nej, det går naturligvis ikke stille af sig, når de skarpe og satiriske eskapader flyver morsomt over skærmen med det fine hold tilbage i sadlen med Thomas Middleditch, T. J. Miller og Josh Brener, Martin Starr samt Kumail Nanjiani.

silicon-valley season 3 02

Med andre ord kan du godt glæde dig til forsat at følge disse gutters teknologi-eventyr i Silicon Valley, hvor kampen for at holde sig ovenvande og for evigt innovativ kan være hård. Hvis du således som mange andre har forelsket dig i komedieserien, kan du glæde dig over, at der venter en ny og fjerde sæson lige om hjørnet.

Men inden da, så bør du da lige få bestilt din imaginære flybillet og tage et smut til Silicon Valley, hvor der venter både fjollerier, skarpt skåret dialog og et veloplagt cast i en verden af teknologi, hvor nørderne her kommer på banen på en morsom måde.- Silicon Valley sæson 3 udkommer den 20. april 2017.


silicon-valley season 3 cover