Alle trylleformularerne fra alle ’Harry Potter’-filmene

Hvis man er helt skør med Harry Potter, så er dette supercut lige noget for dig. For det består af alle trylleformularerne fra alle ’Harry Potter’-filmene. Skørt. Men hey, hvis man er Potter-freak eller bare gerne vil lære at trylle, så er det jo lige sagen.

Hvem det så er, der har tid til at klippe sådan et supercut sammen, er en helt anden sag. Anyways. Jeg er ikke selv helt oppe at ringe over filmene – og har heller ikke læst en eneste af bøgerne. Men der er bestemt et par ganske gode og solide film i serien – læs min anmeldelse af hele ’Harry Potter’-sagaen HER.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zHPqO0UnaW8[/youtube]

Se andre supercuts:
Brad Pitt spiser hele tiden
De 100 bedste ’shut ups’ på film
Fascinerende filmkig gennem Guds øje
De siger hele tiden ’son of a bitch’ på film
Val Kilmer tager hele tiden sine briller af