Leonardo DiCaprio i vand til knæene

Så er første teaser-plakat til Christopher Nolans kommende film Inception landet. Det er en af de film, jeg ser meget frem til i det ny år. Plakaten er nu også meget cool og har noget af samme urbane og dystre feel, som Nolans seneste film The Dark Knight. Der bliver dog nok ikke meget superhelte epos over filmen, som beskrives som en nutidig science fiction-thriller. Hvad det indebærer, må man vente med at se til filmen rammer de danske biografer d. 22. juli.

Og til dem, som tør kaste sig ud i det, har filmens første teaser-trailer for længst ramt nettet, find den HER. Inception har udover sin prominente instruktør også en ret imponerende rolleliste, som bl.a. tæller Leonardo DiCaprio, Cillian Murphy, Ellen Page, Marion Cotillard, Joseph Gordon-Levitt, Tom Berenger og Michael Caine.

– Klik på Leo for at se plakaten i stort format.