Mel Gibson vil have Leonardo DiCaprio som viking

Okay, det her kan godt gå hen og blive ret så spændende. Mel Gibson skal nemlig instruere en vikingefilm – og ikke nok med det, Leonardo DiCaprio skal headline. Filmen har endnu ingen titel, men det er William Monahan, som skiver manuskriptet. Monahan har bl.a. skrevet den kommende Edge of Darkness – som netop har Mel Gibson i hovedrollen – samt The Departed og Body of Lies, begge med DiCaprio på rollelisten.


Det er meningen, at optagelser skal begynde i efteråret 2010. Filmen skulle efter signede blive lige så barsk som tidligere film af Mel Gibson, som bl.a. Braveheart, The Passion of the Christ og Apocalypto. Jeg kan kun sige, at jeg er spændt på dette projekt, for Gibson kan sgu – uheldige udtalelser eller ej – skrue ret så intense og voldsomme film sammen. Og en vikingefilm synes at passe perfekt ind i Gibsons kram. En herlig nyhed.