‘Den eventyrlige park’ er en eventyrlig animationsfilm

Animationsfilm på Blu-ray: Hvis du er vild med animationsfilm, så kan det være, at du skal kaste din kærlighed på ‘Den eventyrlige par’. Den er i hvert fald nu udkommet på Blu-ray her i landet, så det eventyrlige eventyr kan opleves igen og igen i hjemmebiografen med hele familien.

Filmen handler om den unge pige June, der har en levende fantasi. Hun gør imidlertid en utrolig opdagelse – den forlystelsespark, hun har drømt om, er nemlig blevet til virkelighed. I parken, hvor sjove dyr byder på verdens vildeste rutsjebaneture, er der ingen ende på fornøjelsen.

Men da problemer melder sig, må June og hendes flok pelsklædte outsidere ud på en uforglemmelig rejse for at redde parken. Spækket med action og sjov – Den eventyrlige Park er et eventyr, hele familien vil elske.

Udover selve filmen, kan man også dykke ned i en omgang ekstramateriale, der blandt andet giver et kig bag-om-filmen, videre til ‘Sing along with June’ samt ‘How to draw Boomer and the Wonder Chimp’ og ‘Gus the yodelling beaver’ med meget mere.

– ‘Den eventyrlige park’ udkommer på dvd og Blu-ray den 26. august.