Transformers 1-5 Boxset på vildt lækker Blu-ray

4K Ultra HD: Det hele startede tilbage i 2007 – for 10 år siden – med den første af Michael Bays film om de enorme robotter: Transformers – der som bekendt er baseret på legetøjet af samme navn. Den første film hed da også ganske enkelt ‘Transformers’, mens de efterfølgende hed ‘Revenge of the Fallen’ (2009), ‘Dark of the Moon’ (2011), ‘Age of Extinction’ (2014), mens den nyeste i serien hedder ‘The Last Knight’ (2017). Nu er samtlige fem film så landet i en Blu-ray-boks.

Der er således lagt op til den helt store robotkrig i de fem bombastiske film fra Michael Bays hånd. Og er der nogen, der formår at iscenesætte store, episke og over the top actionscener, ja så er det bestemt ham. Og man må sige, at han film for film leverer den ene spektakulære actionscene efter den ande med Optimus Prime og de skønne Autobots i front for de vild robot-eskapader, hvor Jorden skal reddes gang på gang.

Transformers The Last Knight biograf thumb

Her med blandt andet både Shia Labeouf, Megan Fox og Mark Wahlberg i front, mens blandt andet også en prominent herre ved navn Sir Anthony Hopkins dukker på i den nyeste og vilde film om de mægtige Transformers i ‘Tranformers: The Last Knight’. Så sæt dig godt til rette og bered dig på mere end 10 timer i selskab med Michael Bays mægtige maskiner.

Kan du ikke få nok af Transformers, så venter der i 2018 en spin-off-film med titlen ‘Bumblebee’, der dog ikke instrueres af Michael Bay, men af Travis Knight, mens en sjette film om de mægtige maskiner skulle lande fremme i 2019. Så ja, spring du blot på eventyret her og glæd dig så til endnu mere robot-action i hvert fald de næste to år.

-‘Transformers 1-5 Boxset’ udkommer på Blu-ray den 9. november.
transformers-1-5-boks