Den første Transformers nu i super flot 4K Ultra HD

4K Ultra HD: Det hele startede tilbage i 2007 – for 10 år siden – med den første af Michael Bays film om de enorme robotter: Transformers – der som bekendt er baseret på legetøjet af samme navn. Den første film hed da også ganske enkelt ‘Transformers’, mens de efterfølgende hed ‘Revenge of the Fallen’ (2009), ‘Dark of the Moon’ (2011), ‘Age of Extinction’ (2014), mens den nyeste i serien hedder ‘The Last Knight’ (2017). Nu er ‘Transformers’ landet på 4K Ultra HD.

Michael Bay, der har instrueret samtlige af de indtil videre fem film, var således klar med den første film i 2007, hvor den spændende kamp mellem Autobots og Decepticons tog sin bombastiske og actionmættede begyndelse. Her udspiller kampen sig på jorden, hvor kun én ting står mellem de onde Decepticons og overtagelsen af verdensherredømmet – og det er Sam Witwicky (Shia LaBeouf), der har nøglen.

Transformers 4k ultra HD Blu-ray 01

Men kan du ikke få nok af Transformers, så venter der i 2018 en spin-off-film med titlen ‘Bumblebee’, der dog ikke instrueres af Michael Bay, men af Travis Knight, mens en sjette film om de mægtige maskiner skulle lande fremme i 2019. Så ja, spring du blot på eventyret her og glæd dig så til endnu mere robot-action i hvert fald de næste to år.

4K Ultra HD og ekstramateriale:
Filmen leveres på det helt forrygende 4K Ultra HD-format, hvor både de store maskiner og menneskerne i den grad kommer til deres ret. Med et både farvemættet, detaljerigt og veldefineret billede hele vejen, hvor også den bombastiske og robotsvingende lydside ligeledes imponerer med sine veldefinerede niveauer og solide bund. Filmen følger desuden med på Blu-ray, mens ekstramaterialet blandt andet består af kommentarspor og en behind the scenes med mere.

– ‘Transformers’ udkommer på 4K Ultra HD den 13. november.
Transformers 4k ultra HD Blu-ray cover