FIST FIGHT: Hårdkogt komedie med Ice Cube og Charlie DayEn komedie på Blu-ray: Det er en kendt sag i komedier, at lade modsætninger mødes, for herigennem at lade en umage duo afføde absurde scener, sjove indfald og morsomme scener. Tænk blot på blandt andet ’Dødbringende våben’ eller ‘Hot Fuzz’. Man finder også et umage par i komedien ‘Fist Fight’ – her er det nemlig den småsplejsede Charlie Day, som møder den noget mindre splejsede Ice Cube i komediens tegn.

Charlie Day spiller nemlig her den stille og rolige high school-engelsklærer Andy Campbell, der har sit hyr med at holde styr på alle sine gøremål og ikke mindst at de mange problemer på skolen. Men ikke nok med det, så kommer han også ved et uheld til at lægge sig ud med sin intimiderende kollega Ron Strickland – ja, det er ham, der spilledes af Ice Cube. Derfor udfordrer Strickland nu Campbell til en god gammeldags fist fight aka slåskamp.

Fist Fight blu-ray 01

Udover de komiske veltimede herrer Charlie Day og Ice Cube, finder man også to andre, som forstår at tage livstag med humoren. For her dukker både en personlig favorit op i en altid stort opkæftende Tracy Morgan samt en ligeledes energisk Jillian Bell. Der er med andre ord god mulighed for at få sat smæk på lattermusklerne, når først ovenstående folder sig ud.

Filmens Blu-ray-udgivelse står desuden flot med både klare farve, solid kontrast og fin detaljegrad, mens og lydsporet spiller uden problemer – klart, velbalanceret og med fin tyngde. Desværre medfølger der ikke så meget ekstramateriale. Her bliver det kun til en lille stak slettede scener – det er altså så absolut selve filmen, der er hovedattraktionen ved denne Blu-ray-udgivelse. Men hvis du trænger til at grine, bør du overveje om ikke dette er filmen, der skal forsøge at få dig til det.


- ‘Fist Fight’ udkommer på dvd og Blu-ray den 17. august 2017.

Fist Fight blu-ray cover