An Inconvenient Sequel – Truth To Power: Tankevækkende dokumentar

Dokumentar på Blu-ray: Vi ved det jo alle sammen godt. Altså det der med miljøet. Du ved, at det vist ikke går helt så godt og grønt på det område. Globale klimaforandringer og poler, der smelter. Nu er Al Gore således tilbage med en ny dokumentarfilm, der tager klimaproblematikken op igen.

Det gør han her lidt mere en 10 år efter hans Oscar-vindende ‘An Inconvenient Truth’ fra 2006. Hans nye dokumentarfilm hedder meget passende ‘An Inconvenient Sequel – Truth To Power’. Nu fortsætter den tidligere vicepræsident Al Gore således sin kamp for at oplyse verden og verdens klimatiske tilstand og hvad, der må gøres for at bedre klodens tilstand.

An Inconvenient Sequel 02

Al Gores tilsyneladende utrættelige kamp for oplysning og en mere lys fremtid for Jorden fortsætter han således med her ved at ville uddanne den næste generation. Det lader til – i hvert fald hvis man skal tro på ham og hans dokumentarfilm – at være helt nødvendigt for at vi også skal have en sund eller rettere sagt sundere klode i fremtiden.

Men selvom der aldrig har været mere på spil, er løsningerne på klimarisen inden for rækkevidde fremlægges det. Blu-ray-udgivelsen er naturligvis udgivet i genbrugsmateriale. Der medfølger desuden en omgang ekstramateriale, der dykker dybere ned i facts og klimaet på Jorden. Filmen har desuden allerede vundet Environmental Media Award 2017 for bedste dokumentar.

– ‘An Inconvenient Sequel – Truth To Power’ udkommer på dvd og Blu-ray den 5. april.
an inconvenient sequel blu-ray cover