‘White Boy Rick’ er den sande historien om en knægt på kant med loven

Krimi-drama på Blu-ray: Det er meget muligt, at det er Richie Merritt, der indtager hovedrollen som Rick Wershe Jr. aka White Boy Rick i filmen af af samme navn – men det er nok nærmere navnet Matthew McConaughey, der ringer en klokke hos de fleste. Sådan er det i hvert fald for mig. Uanset hvad, så er de begge med i krimi-dramaet ‘White Boy Rick’, der er baseret en sand historie, der befinder sig på kant med loven.

Historien handler nemlig om teenageren Richard Wershe Jr. aka White Boy Rick, der blev en undercover informant for FBI i 1980’erne i en alder af kun 14 år (!). Senere gik han dog helt over på den anden side af lydighedens skillinje og blev narkohandler. Det gik dog ham her hverken værre eller bedre end, at han endte sit liv med at blive anholdt og dømt til at skulle være i fængsel på livstid – netop på grund af sin handel med ulovlige stoffer.

Så hvis du er til krimi, drama og film baseret på sande historier, så skal du muligvis opstøve ‘White Boy Rick’, der udkommer på dvd og Blu-ray her i landet. Nå ja – og naturligvis, hvis du kan lide ham der Matthew McConaughey, som er kommet langt siden sine mere eller mindre forglemmelige roller som flødebolle i diverse romantiske komedier og dramaer.

Udover selve film, så medfølger der på Blu-ray-udgivelsen også en omgang ekstramateriale. Her finder man blandt andet en række slettede scener, videre til en making of samt et kig på historien bag filmen og så får man også et kig på filmens cast, der naturligvis byder på andre skuespillere end lige Matthew McConaughey og Richie Merritt.

‘White Boy Rick’ udkommer på dvd og Blu-ray den 13. juni.