STAR TREK: DISCOVERY SÆSON 1: Et farefuld rejse ud blandt stjernerne

Stjernerejse på Blu-ray: Det allerede store, fascinerende og tankevækkende Star Trek-univers udvides yderligere med denne første sæson af serien ‘Star Trek: Discovery’, der nu er udkommet på Blu-ray. Det omfattende science fiction-univers er skabt af Gene Roddenberry og tog sin eventyrlige begyndelse helt tilbage i 1966 med en sidenhen legendarisk tv-serie. Siden da er det blevet til mange flere både serier, film, tegneserier, computerspil og meget mere. 

Denne nye serie leverer en fortælling, der udfolder sig et årti før Star Trek-æraen: Den originale serie. Burnham – et menneske vokset op som Vulcan – har tidligt indset, at “livet kommer af kaos.” Hendes trodsighed overfor en direkte ordre resulterede i total krig mod Klingon-imperiet, og hun er dømt til livstidsfængsel – indtil Kaptajn Gabriel Lorca får hende med om bord i U.S.S. Discovery, hvor en dramatisk rejse forenes med jagten på sejr, overlevelse – og fred i universet.

Så hvis du allerede er blevet forført af det nuancerede, medrivende og spændende Star Trek-univers, så er denne nye tilføjelse til det fortsat voksende Star Trek-træ måske en serie, du bør tjekke. Der er i hvert fald hele 15 afsnit at gå ombord i, mens fans kan se frem til, at serien er blevet fornyet med en anden sæson.

EKSTRAMATERIALE: Blu-ray-udgivelsen byder desuden også på en omgang ekstramateriale, hvor man kan dykke yderligere ned i universet med intet mindre end 10 behind the scenes-featuretter, videre til både slettede og forlængede scener samt promoer. Så på med rumdragten og find eventyrlysten frem og ud i det mægtige himmelrum med dig.

– ‘Star Trek: Discovery’ udkommer på dvd og Blu-ray den 22. november 2018.