FENCES: Stærkt drama med Denzel Washington og Viola Davis

Gribende drama på Blu-ray: Jeg er naturligvis vild med Denzel Washington – og når der så med dramaet Fences er dobbelt op på ham, ja så må jeg jo hoppe på. For ikke nok med, at han indtager den ene af filmens stærke hovedroller, så har han også varetaget instruktørtjansen i dette Oscar-vindende drama, der er baseret på August Wilsons Pulitzer Prize-vindende teaterstykke af samme navn fra 1985.

Dramaet udspiller sig i1950’ernes Pittsburgh og er historien om en tidligere baseballspiller i den såkaldte Negro League, Troy Maxson – spillet af Denzel Washington. En rolle han blev Oscarnomineret for. Han bor sammen med sin kone, Rose, spillet af skønne Viola Davis samt deres søn Cory (Jovan Adepo). Her forsøger de at klare livet med dets op- og nedture. En film, der også handler om familie og kærlighed samt det at kunne tilgive.

Fences blu-ray 01

Således udfolder den gribende historie sig dramatisk og underspillet, men også med udfarende eksplosioner af følelser. En film til både hjertet og hjernen – for lige at bruge en floskel. Men den er bestemt på sin plads i dette tilfælde, hvor det ikke kun er Denzel Washington og Viola Davis, der stjæler rampelyset, men i det hele taget et yderst stærkt cast af skuespillere som blandt andre Stephen Henderson og Mykelti Williamson.

Den flotte og virkeligt vellydende Blu-ray-udgivelse byder desuden på en omgang fint ekstramateriale, der giver et indblik i filmen og dens tilblivelse. Lige fra et kig på at skulle føre teaterstykket ind i filmens verden, selve historien og skuespillernes roller og arbejdet med dem. Så hvis du er til velspillede dramaer og stærke historier, bør du bestemt overveje om ikke dette gribende drama skulle være noget for dig.

Fences udkommer den 4. maj 2017.

Fences blu-ray cover