PASSENGERS: Med Chris Pratt og Jennifer Lawrence på rumfærd

Kærlighedsrumfærd på Blu-ray: Hvis du nu er typen, der er vild med science fiction, flot rumfærd og ikke mindst Jennifer Lawrence og Chris Pratt, så må Passengers være lige filmen for dig. For her får du nemlig alt dette samlet i en fornøjelig og ganske engagerende fortælling om problemerne ombord på et et stort rumskib.

I filmen spiller Jennifer Lawrence og Chris Pratt nemlig de to hovedroller i rumdramaet, hvor man følger deres liv som to passagerer, der skal rejse til en ny planet. Men naturligvis går rejsen ikke uden problemer, for deres ellers præcise dvalemoduler vækker dem nemlig på mystisk vis hele 90 år før deres ellers planlagte ankomst. Så nu bliver de ligeledes nødt til at redde de 5.000 andre passagerer, som stadig ligger i dvale ombord på rumskibet.

Passengers Blu-ray 01

Filmen er instrueret med sikker hånd af norske Morten Tyldum, der blandt andet også har instrueret The Imitation Game samt Headhunterne. Han formår her med fejende flot flair for sit science fiction-univers at sætte rumlivet i spil med et både overbevisende og overrumblende rumskib, hvor også Jennifer Lawrence og Chris Pratt får lov til at skinne igennem. Så ja, tag du blot rumdragten på og hop ombord på dette prægtige rumskib.

Den flotte rumfærd kommer i den grad til sin ret på Blu-ray-udgivelsen, hvor alt fra verdensrummet til rumskibet og de medvirkende gengives farvemættet, detaljerigt og god kontrast. Lydsporet er ligeledes en fornøjelse, hvor der er dynamisk gang i niveauerne og med klar og sprød levering af de forskellige elementer. Det ganske omfattende ekstramateriale består af slettede scener, et kig på filmens special effects og til at være med på settet videre til casting af filmen med mere.

Passengers udkommer på Blu-ray den 15. maj 2017.


Passengers Blu-ray cover