FEAR THE WALKING DEAD: Zombierne kommer!

Blu-ray-anbefaling: Kan du som jeg heller ikke kan få nok af glubske zombier og postapokalyptiske film og tv-serier? Ja, hvis The Walking Dead ikke er nok, så kan du ånde lettet op, for der er mange flere levende lig at finde i serien Fear The Walking Dead, hvor første sæsons seks afsnit nu er landet på dvd.

Serien fungerer som et companion piece og prequel til The Walking Dead – og kan altså fint ses uafhængigt af den populære zombieserie. Præmissen er dog den samme, som man kender den i så mange andre zombie-sammenhænge. Nemlig den, at man følger en gruppe mennesker i en verden, der snart er fyldt med smaskende kadavere – her med udspring i Los Angeles.

fear-the-walking-dead-blu-ray-01

Således kommer man i selskab med en dysfunktionel gruppe, der blandt andre består af Madison Clark (Kim Dickens) og hendes kæreste Travis Manawa (Cliff Curtis) samt datter (Alycia Debnam-Carey) og en søn (Frank Dillane), der er stofmisbruger videre til Travis søn (Lorenzo James Henrie) fra et andet ægteskab. Andre gør dem også følgeskab i zombie-apokalypsen, hvor overlevelse nu står øverst på listen.

For sammen må gruppen og alle andre overlevende nu forsøge at klare sig i en verden, der er fucked up på grund af, at den er blevet overrendt af zombier. De må forsøge at finde mad og ikke mindst at finde overlevelsesgenet frem, hvis de skal klare sig i denne nye postapokalyptiske, barske og farlige virkelighed.

fear-the-walking-dead-blu-ray-02

Og bare rolig, for serien har nemlig fået en sæson to – men start lige med denne første sæson zombie-serie-underholdning. Udgivelsen byder desuden på lidt ekstramateriale, der blandt andet ser på seriens forskellige og alsidige karakterer samt serien mere generelt.

Fear the Walking Dead udkommer på Blu-ray og dvd den 8. november.
fear-the-walking-dead-s1-bd-cover[tabgroup][tab title=”Fear the Walking Dead | Blu-ray”]
Titel: Fear the Walking Dead, 2016
Release: den 8. november 2016
Instruktør: Adam Davidson m.fl.
Medvirkende:
Kim Dickens, Cliff Curtis m.fl.
Spilletid: 4 timer 58 min.
Udgiver: 20th Century Fox Home Entertainment[/tab][/tabgroup]