Kom med de velkendte venner på Den vildeste rejse med Ice Age 5

En vild rejse på Blu-ray: Ja, den er god nok – der er landet endnu en film i den sjove række af Ice Age-film. Vi er nået til den femte, som passende har fået titlen Den vildeste rejse. For det er i denne nye film netop en vild rejse, man kommer på i selskab med de velkendte karakterer fra franchisen. Lige fra den ivrige gnaver Scrat til dovendyret Sid og en flok mammutter.

Denne gang må den umage flok af dyr slå sig sammen i forsøget på at overleve og afværge en forestående katastrofe, da en enorm asteroide har sat kurs mod Jorden efter, at Scrat ved et uheld, der involverer en UFO (!) har sat gang i en fatal kædereaktion i det ydre rum.

ice-age-5-03

Så mens dovendyret Sid lige er blevet dumpet af kæresten og nu egentlig bare er ude efter at finde sand kærlighed, må han sammen med mammutterne Manny og Ellie samt sabeltigeren Diego forsøge at fine en vej ude af kattepinen. Til det får de uventet hjælp af en enøjet væsel Buck og en yoga-dyrkende lama.

Der er desuden fornemme stemmer på det engelske lydspor, hvor man blandt andre tilbage i de velkendte roller finder Ray Romano som Manny, John Leguizamo som Sid og Denis Leary som sabeltigeren DIego, mens Simon Pegg spiller Buck videre til stemmer fra Seann William Scott samt selveste Jennifer Lopez og Queen Latifah som henholdsvis en sabeltiger og mammutten Ellie.

ice-age-5-01

Blu-ray-udgivelsen indeholder filmen både med de originale engelske stemmer, men kan også ses med dansk tale. Mens ekstramaterialet blandt andet består af en kortfilm med Scrat, et kig på de fire første Ice Age-film i franchisen samt Scrats mange vilde strabadser og et kig på på stjernetegn, mens Neil deGrasse Tyson ser på videnskaben bag filmen videre til et billedgalleri og en sing along.

Ice Age 5: Den vilde rejse
udkommer på dvd, Blu-ray, 3D Blu-ray og UHD den 17. november 2016.
ice-age-5-collision-course-bd-cover[tabgroup][tab title=”Ice Age: Den vildeste rejse | Blu-ray”]
Titel: Ice Age 5: Den vildeste rejse, 2016
Release: den 17. november 2016
Instruktør: Mike Thurmeier
Medvirkende: Ray Romano, John Leguizamo, Denis Leary, Josh Peck, Simon Pegg, Seann William Scott, Jennifer Lopez, Queen Latifah m.fl.
Spilletid: 94 min.
Udgiver: 20th Century Fox Home Entertainment[/tab][/tabgroup]