SYNG: Sang- og danseglade dyr på slap line i musical-komedie


Danseglad Blu-ray: Nu kommer der en danse- og syngeglad animationsfilm fra Illumination Entertainment, der er selskabet, som også står bag fremragende, morsomme og fine animationsfilm så som de farvestrålende The Secret Life of Pets videre til Despicable Me samt filmen Minions med de mange gule minions. Nu gælder det dog blandt andet en dansende gris samt en masse andre syngende dyr med Syng.

I Sing møder vi den optimistiske koala Buster Moon. Han afholder verdens største sangkonkurrence, der skal redde hans teater fra undergang. Rosita er en en noget overlæsset mor til ikke mindre end 25 smågrise – hun vil virkeligt gerne slippe sin indre diva fri. Der er også et punk rock-hulepindsvin, der synger yderst smukt, mens en ung gangster-gorilla gerne vil slippe væk fra sin families forbrydelser. De stiller alle op i Buster Moons sangkonkurrence. Ja, det er bare med at synge med på filmens mere end 60 sange.

Syng Blu-ray 01

Filmed kan ganske vist også ses med danske stemmer, men de amerikanske stemmer byder i den grad på store stjerner, hvor man blandt andre finder ingen rinhgere end Matthew McConaughey videre til Reese Witherspoon og Seth MacFarlane samt Scarlett Johansson og John C. Reilly. Så find din bedste mikrofon frem og på med danskeskoene og syng med på denne muntre, farvestrålende og glade musical-komedie med alverdens dyr.

Den farvestrålende musical-komedie gør sig særdeles godt på Blu-ray, hvor farverne popper flot og farvemættet, mens også lydsporet spiller dynamisk og leverer de mange sange både veldefineret, klart og sprødt. En fornøjelse. Det ganske omfattende ekstramateriale på Blu-ray-udgivelsen består blandt andet af en behind the scenes samt et kig på de mange forskellige karakterer i filmen videre til musikvideoer samt tre minifilm, hvor man ligeledes også får et kig bag scenerne på disse.

American Honey udkommer på Blu-ray den 24. april 2017.
Syng Blu-ray cover