INFERNO: Med Tom Hanks på endnu en mystisk mission

Et mysterie på Blu-ray: Så er Tom Hanks tilbage i rollen som den kløgtige, handlekraftige og nysgerrige Robert Langdon tilbage for nu tredje gang på film. Denne gang i mysteriethrilleren Inferno, som er instrueret af den solide Ron Howard og ja, som bekendt baseret på Dan Browns bog fra 2013 af samme navn. Det er nemlig – som du har gættet – en sequel til den succesfulde The Da Vinci Code samt Angels & Demons.

Denne gang gøres Robert Langdon følgeskab af Felicity Jones, der spiller Sienna Brooks. Sammen følger de en række både interessante, svære og mystiske ledetråde hele vejen gennem Europa i deres kamp for at stoppe en dødelige virus i at sprede sig. For den farlige virus kan nemlig potentielt udslette intet mindre end halvdelen af jordens befolkning. Ja, det er så absolut alvorlige løjer denne gang.

Inferno tom hanks blu-ray 01

Udover en altid god Tom Hanks, der er tilbage som Robert Langdon samt Felicity Jones, finder man blandt andre også vores egen Sidse Babett Knudsen i en vigtig rolle, videre til min personlige favorit i en altid cool og awesome Ben Foster. Så ja, bered dig på en heftig tur gennem det ene land efter det andet, hvor de mange spor fører vores helte på både rette vej og afveje, når de lige forsøger at redde halvdelen af menneskeheden.

Filmen tager sig desuden virkeligt godt ud på Blu-ray-udgivelsen med et både farvemættet, skarpt og detaljerigt billede, mens lydsporet spiller klart, veldefineret og med dynamiske niveauer. En fornøjelse. Ekstramaterialet byder på blandt andet slettede samt forlængede scener, et kig på instruktørens dagbog videre til et kig på karaktererne Robert Langdon og Sienna Brooks samt diverse location omkring i verden fra filmen.

Inferno udkommer på Blu-ray den 2. marts 2017.
Inferno tom hanks blu-ray cover