Maniske grin på film

En rigtig skurk har sit eget karakteristiske grin – tænk bare på Jokeren. Det er dog ikke kun the bad guys, der er klippet med i denne lille grinagtige montage med maniske grin fra filmens verden. Man finder bl.a. en storgrinende Nicholas Cage, den onde heks fra The Wizrad of Oz og op til flere gange Jack Nicholson – man kunne sgu næsten klippe en montage med ham alene.

Man får bl.a. også grin fra Mike Myers som Dr. Evil, en fjollet Seth Rogen, Ash fra Evil Dead samt en excentrisk Mozart og så får den lille grønne Yoda fra ’Star Wars’ dælme også lige sneget ind. Well, men montagen kunne nemt være meget længere, så mon ikke en del to popper op på et tidspunkt…

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KrWxPUSJoeg[/youtube]

Se andre filmmontager:
At følge lige i hælene på filmen
250 introduktioner fra filmens verden
Der er en del skuespillere, som ligner lort
Dengang Twin Towers stadig var med i film