Frapperende filmmontage for 2011

Jeg postede for en uges tid siden en montage med film fra 2011. Nu er endnu en filmmontage landet og denne gang er det YouTube-brugeren genrocks, der er på banen med sin årlige retrospektive montage for filmåret 2011. Jeg er vild med disse årlige tilbageblik og dette er ingen undtagelse. Her er der puttet godt i gryden med imponerende 230 titler kogt ned til små 6 minutters film-fryd.

Der er en god dynamik mellem de mange og ofte vidt forskellige filmklip og så udgør musikken en ret elegant modspiller til billedstormen, bl.a. er de franske elektro-trolde fra Justice på spil og så får Radiohead også lov til at sætte stemningen med deres smukke track Lucky. Ikke hele montagen er lige skarpt skåret, men uanset hvad, er det absolut en medrivende udpluk af årets filmudbud.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QgTsQW9tyHg[/youtube]

– se listen med alle anvendte film HER
Filmåret 2011 på bare 8 minutter
– Se også min top 10 for 2009 og 2010