Dengang mænd slog hysteriske kvinder på film

Det er efterhånden sjældent, at man ser en mand give en kvinde en flad på siden af hovedet, altså hvis hun skaber sig lidt for meget – i filmens verden, vel at mærke. Men en gang var det fremgangsmåden, når man skulle få et hysterisk kvindemenneske til at falde til ro. Det var bare sådan man gjorde og det var helt cool – og ofte takkede kvinden oven i købet manden for at få hende ned på jorden igen.

Men tiderne har ændret sig, heldigvis – selvom kvinder da stadig får skrammer på film, eller som fx i Tarantinos ‘Kill Bill’-film tæver hinanden. Men kom en tur tilbage i tiden med dette sammenklip af mænd giver kvinder kindheste – jep, Sean Connerys udgave af den stilfulde James Bond slår også fra sig. Klik HER for at se listen med brugte film.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TsegTiuEoq8[/youtube]

– Se andre sammenklip:
80 film der nævner sig selv
“Get out of there!”