Ondsindet E.T. vender tilbage

Hvad nu hvis det ellers så søde rumvæsen E.T. fra Steven Spielbergs klassiker af samme navn havde en flok knapt så flinke venner? Og hvordan mon det ville se ud, hvis en hær af disse rynkede rumvæsener vendte tilbage til jorden med alt andet end gode intentioner, men i stedet ville udrydde menneskeheden? Det kunne se ud, som i traileren for den faretruende efterfølger E.T.-X: Extinction.

Denne falske trailer er på vellykket vis sammensat af en række forskellige film og peppet op med lidt computer-magi, for at få det hele til at spille. Det er bl.a. ret sjovt at se en voksen Drew Barrymore og Henry Thomas i traileren – de var som bekendt med i den originale film fra 1982, hvor de første gang stødte på det søde rumvæsen.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fMW3W-G43gI[/youtube]

Se andre sjove trailer-mash-ups:
True Ass – en superhelte-western
Willy Wonka møder TRON: Legacy
Scott Pilgrim vs. The Matrix