Trailer til ”The Wicker Tree”

Okay, jeg ved ikke helt om jeg glæder mig til denne. Jeg er nok snarere spændt – og en smule nervøs. For The Wicker Tree er nemlig en ”opfølger” eller et companion piece til en af mine absolutte filmfavoritter, nemlig den skræmmende The Wicker Man fra 1973 (altså ikke remaket med en forjaget Nocolas Cage).

Det er Robin Hardy, som også stod bag filmen fra 1973, der har instrueret og skrevet The Wicker Tree. Den netop frigivne trailer ser dog noget rodet ud, så jeg er bestemt ikke overbevist om, at Hardy har skabt en værdig opfølger. Der er endnu ikke fastsat nogen biografrelease – og jeg tvivler på, at den når forbi de danske biografer. Anyways, har du ikke set den originale The Wicker Man, så få fat på den. Den er mesterlig.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BR0pTvxXGbM[/youtube]