Sofia Coppola vender tilbage

Det er et stykke tid siden, man kunne se en Sofia Coppola film i biografen. Senest var i 2006 med prompt og pragt i Marie Antoinette. Hun er dog nok mest kendt for den gribende The Virgin Suicides og ikke mindst den smukke og melankolske Lost in Translation med en underspillet Bill Murray og en ligeså ensom Scarlett Johansson.

Nu gælder det Somewhere – den første trailer er nemlig sluppet løs. Filmen handler om den fest- og pigeglade Hollywood-stjerne Johnny Marco (Stephen Dorff), hvis ubekymrede liv tager en uventet drejning, da hans 11-årige datter (Elle Fanning) gør sin entré. Se den stemningsmættede og labre trailer herunder – jeg er allerede begyndt at glæde mig.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vvSspY7WU10&feature[/youtube]

– Der er endnu ikke annonceret en dansk biograf-release. Men amerikanerne kan indløse billet fra d. 22. december.