COWABUNGA! ‘Batman vs Teenage Mutant Ninja Turtles’ på Blu-ray

Superhelte på Blu-ray: Okay, lad det være sagt med det samme. Jeg er kæmpe fan af Batman, og jeg er kæmpe fan af Teenage Mutant Ninja Turtles. Så derfor får kombinationen af de to da også mit hjerte til at banke bare en smule hurtigere – ja, hvis ikke en del hurtigere. Det er denne sprængfarlige kombination, man finder i ‘Batman vs. Teenage Mutant Ninja Turtles’, der udkommer på Blu-ray her i landet.

Ja, både den dystre Nattens Ridder og de noget mere kække grønne padder har fulgt mig helt fra barnsben, så at de nu forenes her i en animationsfilm er da kun guld for mig og forhåbentligt også ligesindede – for ja, dem er der givetvis mange af. Men hvad handler denne nye superheltefilm så egentlig om? Jo, her begynder en ny plage i Gotham City ay stjæle eksperimental teknologi, så nu gør Batman sig klar.

Men Batman er denne gang ikke den ensomme hævner på jagt efter at redde dagen. For denne gang er der også et team af grønne krigere på sagen, nemlig de forrygende Teenage Mutant Ninja Turtles! Under de fire padders ledelse finder man Leonardo, mens også den teknologi-kloge Donatello er med sammen med de altid frygtløse Raphael og den kvikke Michelangelo. Det er disse mystiske kampsportudøvere, der kommer på kollisionskurs med Dark Knight.

Blu-ray-udgivelsen indeholder desuden også en omgang ekstramateriale, hvor man således kan dykke en smule mere ned i universet og karaktererne i animationensfilmen gennem featuretten ‘Cowabunga Batman! When comic book worlds collide’, videre til ‘Fight the night in Gotham’ og så får man også et smugkig på den næste animationsfilm fra DC, nemlig den såkaldte ‘Batman: Hush’.

‘Batman vs Teenage Mutant Ninja Turtles’ udkommer på dvd og Blu-ray den 29. august.