Stærkt trekløver i dramaet ‘Boy Erased’ – blandt andre Nicole Kidman

Drama på Blu-ray: Der er bare nogle film, der har et bedre cast end andre. Ja, sådan er det altså bare. En af disse film er dramaet ‘Boy Erased’, der byder på et stærkt trekløver af skuespillere, nemlig ingen ringere end Nicole Kidman, Russell Crowe og ikke mindst stjernerskuddet Lucas Hedges. Nu udkommer filmen på dvd og Blu-ray her i landet, så kan du jo eventuelt selv få syn for sagen.

Filmen er historien om Jared Eamons (Lucas Hedges), der er søn af en præst i en lille amerikansk by. Jared kommer imidlertid i problemer, da hans forældre – spillet af netop Nicole Kidman og Russell Crowe – opdager, at han er homoseksuel. Det er nemlig en seksualitet, der ikke helt går hånd i hånd med forældrenes religion og tro.

Forældrene kæmper i filmen således med at forene deres kærlighed til sønnen med netop deres tro og religion. Med fare for at miste kontakten til sin familie, sine venner og lokalsamfundet presses Jared derfor til en behandling i form af samtaleterapi. Han kommer dog her i konflikt med lederen – spillet af Joel Edgerton, ja, endnu en dygtig skuespiller – og må ud på en rejse mod at finde sig selv og acceptere, hvem han er.

Udover selve filmen, så indeholde Blu-ray-udgivelsen også en omgang ekstramateriale, hvor man blandt andet finder både slettede og forlængende scener, videre til tre featuretter med titlerne ‘Jared Revealed’, Becoming the Eamons’ og sidst men ikke mindst ‘Man Consumed: Joel Edgerton’. Så har du mod på et drama med et stærkt cast, så er ‘Boy Erased’ måske filmen for dig?

‘Boy Erased’ udkommer på dvd og Blu-ray den 13. juni.