BUMBLEBEE: Sød, sej og charmerende transformer på 4K Ultra HD

4K Ultra HD: De fleste kender nok til det seje transformerende legetøj fra 1980’erne, der blandt andet har affødt både tegnefilm og tegneserier. Men så kom Michael Bay i sin tid på banen med en række både storslående, bombastiske og vilde Transformers-film. Den ene efter den anden er således landet i biografens mørke. Nu er spin-off-filmen ‘Bumblebee’ nu landet på det flotte og vellydenede 4K Ultra HD-format.

I filmen er Cybertron faldet, så da Bumblebee derfor sendes ud af Optimus Prime for at redde Jorden, starter også en rejse for den gule transformer mod at blive en helt. Imens på Jornden prøver teenangeren Charlie Watson at finde en plads i verden. Hun finder og reparerer imidlertid den kampmærkede robot, der er forklædt som gul VW Beetle.

Men da det viser sig af de brutale og onde Decepticons jagter de overlevende og gode Autobots, går Bumblebee og Charlie nu sammen i den nærmest umulige opgave. Nemlig intet mindre end at beskytte verden mod død, ødelæggelse og naturligvis også Decepticons. Det viser sig dog imidlertid ikke at være helt nemt, så de må virkelig finde heltene frem i sig selv, hvor et venskab undervejs også opstår mellem menneske og maskine.

4K ULTRA HD OG EKSTRAMATERIALE: Udover, at filmen kommer på det overlegent flotte og meget vellydende 4K Ultra HD-format, så medfølger filmen også på Blu-ray. Hertil kommer, at man kan dykke ned i en god portion ekstramateriale, hvor man blandt andet finder både slettede og forlængenede scener videre til også et kig på, hvordan man har bragt den både charmerende, søde og seje Bumblebee til live med meget mere.

‘Bumblebee’ udkommer på dvd, Blu-ray og 4K Ultra HD den 20. maj.