UNIVERSAL MONSTERS – THE ESSENTIAL COLLECTION: Klassiske filmmonstre i sort/hvid er et must-have på Blu-ray

Blu-ray-anbefaling: Du skal gøre plads på filmhylden til Blu-ray-udgivelsen Universal Monsters: The Essential Collection. Her får du nemlig otte sort/hvid-klassikere med nogle af de mest ikoniske filmmonstre. Du kender dem uden tvivl alle sammen. Ellers bør du straks komme til det.

Udgivelsen indeholder således: Dracula (1931), Frankenstein (1931), The Mummy (1931), The Invisible Man (1933), Bride of Frankenstein (1935), The Wolf Man (1941), Phantom of the Opera (1943) og Creature from the Black Lagoon (1954). Med andre ord otte film, du bør eje, se og gense.

horror collection universal 01

De otte film udgør nogle af de væsentligste grundsten i både horrorgenren og i filmhistorien – og man får blandt andet også her nogle af de mest ikoniske fremstillinger af monstrene. Blandt andet Bela Lugosi som Dracula, Boris Karloff som Frankensteins monster og Lon Chaney, Jr. som The Wolf Man.

Ikke nok med, at det er nogle fremragende og stemningsfulde film, så leveres de alle med en flot billed- og lydside, der kun gør dem til yderligere en fornøjelse at se eller gense. Desuden følger der med hver film også ekstramateriale, der løber op på mere en 12 timer sammenlagt, hvoraf det meste absolut er værd at gå på opdagelse i.

horror collection universal 03

Så uanset om du allerede har set filmene, eller har dem alle til gode, bør du altså gøre dit liv bedre ved at få fat på denne Blu-ray-udgivelse. Det er film, jeg selv nyder at gense. Blandt andet fordi jeg er dedikeret horrorfan, men ligeså meget fordi, jeg er forgabt i film – og de her værker har bestemt ikke mistet magien.

UNIVERSAL MONSTERS: THE ESSENTIAL COLLECTION er genudgivet på Blu-ray d. 17. oktober 2014.

[tabgroup][tab title=”Blu-ray-anbefaling | Universal Monsters: The Essential Collection”]
universal moster collection cover
Originaltitel: Universal Monsters: The Essential Collection
Release: den 17. oktober 2014
Instruktion: James Whale, Tod Browning, Karl Freund m.fl.
Medvirkende: Boris Karloff, Claude Rains, Edward Van Sloan, Dwight Frye, Bela Lugosi, Colin Clive m.fl.
Udgiver: Universal Sony Pictures Home Entertainment[/tab][/tabgroup]