SMALLFOOT: En afskyelig snemand på søde afveje

Den afskyelige snemand på Blu-ray: Vi kender nok alle til myten om den afskyelige snemand med de store fødder og den bløde pels. Nu lander så animationsfilmens ‘Smallfoot’ på Blu-ray her i landet, så du kan opleve den søde film i hjemmebiografen. Her bliver den sneklædte myte imidlertid vendt sjovt på hovedet i en fortælling om både venskab, mod og familie.


For da den unge yeti aka Bigfoot Migo finder noget, som han ikke troede eksisterede, kastes til lille og sneklædte yeti-samfund ud i uro. For det som en unge og afskyelige snemand har fundet er nemlig et menneske ved navn Percy – og de afskylige snemænd tror nemlig ikke på mennesker. Altså lige indtil Migo falder over denne lille dreng.

Animationensfilmen er desuden besat af fine skuespillere bag stemmerne, hvor man således blandt andet finder Channing Tatum bag stemmen til den afskyelige snemand Migo, mens James Corden lægger stemme til drengen Percy. Videre finder man blandt andre også stemmeskuespil af Danny DeVito samt både Zendaya og Common, der desuden også står for musik til filmen.

Ekstramateriale: Udover at animationsfilmen udkommer på det fine Blu-ray-format, finder man også en omgang ekstramateriale, så man kan dykke lidt yderligere ned i filmen. Blandt andet finder man featuretten ‘Yeti, Set, Go!’, videre til ‘Sing Along’ og en ‘Mini-Movie’ samt en musikvideo med mere.

– ‘Smallfoot’ udkommer på dvd og Blu-ray den 11. februar 2018.