CASTLE ROCK SÆSON 1: Gysende uhyggelig tv-serie på 4K Ultra HD

4K Ultra HD: Hvis der er nogen, der forstår sig på gys, så må det være gyserforfatteren Stephen King. Og hvis der er nogen, der har forstand på tv-serier, så må det være J.J. Abrams, der har sat serier som den mystiske ‘Lost’ og den actionfyldte ‘Alias’ i søen. Nu har de to kræfter slået sig sammen om at skabe den psykologiske gyserserien ‘Castle Rock’, hvor første sæson nu udkommer på det lækre 4K Ultra HD-format.

J.J. Abrams og Stephen King kombinerer således her det mystisk mytologiske og det intenst nærgående fra flere af Stephen Kings forskellige værker. Serien er således opbygningen af en episk saga i den fiktive by Castle Rock i Maine, USA. Her udforskes  således temaer og universerne med karakterer og historier fra nogle af Stephen Kings mest ikoniske og frygtindgydende fortællinger.

Serien er desuden besat af fine og interessante navne som blandt andre André Holland, Melanie Lynskey, Bill Skarsgård, Jane Levy og ikke mindst ikoniske Sissy Spacek, som de fleste nok vil genkende fra Brian De Palmas overnaturlige gyserklassiker ‘Carrie’, der desuden også er baseret på en fortælling af Stephen King. Hvis du bliver fange af denne første sæson af ‘Castle Rock’, så kan du allerede nu se frem til en sæson 2, der er blevet annonceret.

4K Ultra HD og ekstramateriale: Udover, at serien udkommer på det billedoptimerede og lydmæssigt lækre 4K Ultra HD, medfølger denne sæson 2 også på Blu-ray. Man kan endvidere dykke ned i en omgang ekstramateriale, hvor man således finder to featuretter, nemlig ‘Castle Rock: Blood On The Page’ og ‘Clockwork Of Horror’, videre til featuren ‘Inside The Episode Featurettes On Each Episode’. God og gysende fornøjelse.

– ‘Castle Rock’ sæson 1 udkommer på dvd, Blu-ray og 4K Ultra HD den 7. februar 2019.