De fire ‘Diary of a Wimpy Kid’-film samlet på én Blu-ray-boks


Blu-ray-film for hele familien: Du kan godt berede dig på sjov og ballade for hele familien med denne Blu-ray-boks, der indeholder de fire ’Diary of a Wimpy Kid’-film. Nemlig ‘Diary of a Wimpy Kid’ (2010), ‘Diary of a Wimpy Kid 2: Rodrick Rules’ (2011), ‘Diary of a Wimpy Kid 3: Hundedage’ (2012) samt ‘Diary of a Wimpy Kid: Det seje træk’ (2017).

Filmene er baseret på Jeff Kinneys populære bogserie af samme navn. Her bringes bøgerne og deres karakterer således til live – og det altså i hele fire film, hvor man følger drengen Gregs problematiske liv og skøre familie. Blandt andet får man her historien om, hvordan Greg Heffley prøver at overleve sin svære folkeskoletid. Det er naturligvis ikke nemt.

wimpy kid 02

Du kommer også med på roadtrip tværs gennem landet med hele den skøre og elskværdige familien Heffley. De skal nemlig til bedstes 90 års fødselsdag, hvor der venter fødselsdagsfest. Turen tager dog snart en anden, overraskende og vild drejning takket været Gregs påfund om at skulle deltage i en videospils-messe.

Nej, der er aldrig noget, der helt går lige efter bogen eller som familien tror, når det involverer Greg i disse fire farverige, sjove og charmerende amerikanske familiefilm. Så hvis du savner at glemme hverdagens problemer og familiens skærmydsler for en stund, så kunne denne Blu-ray-udgivelse med de fire ‘Wimpy Kid’-film måske være måden at skifte noget af dagligdagens trummerum ud med lidt mere sjov og ballade.

– ‘Diary of a Wimpy Kid 1, 2, 3 & 4’ udkommer på Blu-ray den 1. februar 2018.
Diary of a Wimpy Kid 1 2 3 4 blu-ray cover