The Lego Ninjago Movie: Ninjaer og legoklodser på 4K Ultra HD

4K Ultra HD: Bered dig på masser af legeklods-action og farverige ninjaer med den sprudlende animationsfilm ‘The Lego Ninjago Movie’. For her er det atter engang de danske klodser, som danner grundlaget – bogstavelig talt – for ninja-eventyret, der ruller afsted i højt tempo og på det imponerende flotte format 4K Ultra HD, som filmen lige er udkommet på.

I kampen for Ninjago-byen kastes drengen Lloyd – gymnasieelev om dagen og Green Ninja om natten – ud i et eventyr med hans hemmelige ninja-krigervenner. Under ledelse af den kloge Master Wu må de her besejre den onde general Garmadon, som er den værste fyr nogensinde. For at gøre det hele mere problematisk, så er Garmadon også Lloyds far. Nej, det skal ikke være nemt.

lego-ninjago-movie-galleri10

Her er med andre ord lagt op til et farverigt ninjaeventyr med fuld fart på, men også et eventyr, der handler om skæbne, familie og identitet. Evigt gyldige temaer, der her stykkes energisk sammen klods for klods. Stemmerne leveres blandt andet af Dave Franco som Lloyd, mens skurken Garmadon leveres af Justin Theroux og så er selveste Jackie Chan stemmen bag Master Wu.

4K Ultra HD og ekstramateriale:
Lego-løjerne tager sig mageløst godt ud på det imponerende flotte og yderst vellydende format 4K Ultra HD. Detaljegraden er indtagende, farvemætningen varm og kontrasten solid, mens lydsporet spiller dynamisk, klart og velafbalanceret. Endvidere finder man en omgang ekstramateriale, der supplerer filmen med blandt andet kortfilm, musikvideoer samt mere.

– ‘The Lego Ninjago Movie’ udkommer på den 8. februar 2018.
LEGO Ninjago Movie 4k blu-ray cover