HAWAII FIVE-0 SÆSON 7: Intense kriminalsager på Hawaii

Medrivende forbryderjagt: Det er ikke kun film, der får genindspilninger og reboots, det gælder også for tv-serier. Og ‘Hawaii Five-0’ er netop sådan et reboot. Oprindeligt kørte den amerikanske politiserie nemlig fra 1968 og helt frem til 1980. Tilbage i 2010 blev serien så genoplivet med nye kræfter. Nu er serien så nået til sin syvende og strandbrusende sæson, der er udkommet på dvd her i landet – dog uden danske undertekster.

Sæson syv byder på intet mindre end 25 episoder med det forbryderbekæmpende team Hawaii Five-0. I front finder man Steve McGarrett (Alex O’Loughlin) og Danny Williams (Scott Caan) med resten af holdet ved deres side, når de igen skal fange forbrydere i Aloha State samt ikke mindst opklare komplicerede kriminalsager.

Hawaii Five-0 season 7 01

I denne sæson kommer holdet blandt andet på nakken af en fæl morder, der snart smyger holdet ind i sit morderiske spil. Ja, der er med andre ord stadig nok at se til på Hawaii. Det stærke cast består endvidere af blandt andre også Daniel Dae Kim og Jorge Garcia, som man begge kender fra blandt andet serien ‘Lost’. En af mine favoritter.

Det er altså med andre ord et ret så stærkt hold, der her står i foran kameraet, når både kriminelle og ikke mindst den udspekulerede morder skal fanges i de solbeskinnede og varme omgivelser, hvor ingen desværre kan føle sig helt sikre på at holde livet i behold. Men godt, at det jo så er et stærkt hold, der er på plads, når alle de komplicerede sager skal opklares og de kriminelle fanges.

Ekstramateriale:
Sæson syv leverer således nervepirrende serieunderholdning, mens dvd-udgivelsen også byder på en omgang ekstramateriale. Her kan du således blandt andet få et indblik i sæsonen med dens  cast videre til slettede og forlængede scener plus spas fra optagelserne. Så find solbrillerne frem og tag på forbryderjagt på Hawaii.

– ‘Hawaii Five-0’ sæson 7 er udkommet på dvd den 11. janaur 2018.

Hawaii Five-0 season 7 cover