Legends of Tomorrow sæson 2 er kulørt superhelte-bonanza


Superhelte-serie på Blu-ray: Hvis du som jeg heller ikke kan få nok af kulørte superhelte, så kunne det godt være, at du lige tjekke serien ‘Legends of Tomorrow’ ud. For her finder man nemlig en lang række superhelte og superskurke fra DC Comics’ forrygende univers. Så find din superhelte-kappe frem og begiv dig ind i en verden af kulørte karakterer med denne anden sæson af serien, der er udkommet på Blu-ray.

Serien havde sin begyndelse tilbage i 2016 og er en spin-off-serie fra de to allerede eksisterende superhelte-serier ‘Arrow’ og ‘The Flash’, der altså alle udspiller sig i det samme fiktive superhelte-univers på kryds og tværs. Og heldigvis for fans af serien, så venter der en tredje sæson forude, der helt sikkert byder på endnu flere superhelte-eskapader.

Legends of Tomorrow blu-ray 01

Men i denne anden sæson, der byder på hele 17 sprudlende afsnit finder man de såkaldte “Legends of Tomorrow”, der her atter engang samles – denne gang med tilføjelsen af historikeren Nate Heywood aka Citizen Steel samt “Justice Society of America”-medlemmet Amaya Jiwe aka Vixen. Sammen er de oppe imod mørke kræfter i “The Legion of Doom” – en gruppe af onde superskurke, der består af blandt andre Captain Cold og Reverse Flash.

Blu-ray-udgivelsen byder udover sin spilletid på hele 713 minutter også på en omgang ekstramateriale, som man passende kan dykke ned i for yderligere at udforske det farverige univers. Her finder man blandt andet to featuretter samt et panel-interview og spas fra settet med mere, der ser nærmere på serien og dens mange karakterer.

– ‘Legends of Tomorrow’ sæson 2 er udkommet på dvd og Blu-ray den 14. september.

Legends of Tomorrow blu-ray cover