HOMELAND – SÆSON 1-6: Claire Danes på dybt vand som CIA-agenten Carrie Mathison

Neglebidende Blu-ray-boks: Så er der i den grad nervepirrende spænding på Blu-ray, for lige siden 2011 har Claire Danes ledt an som den handlekraftige CIA-agent Carrie Mathison i den politiske spændingsserie ‘Homeland’. Nu er de første seks sæsoner netop udkommet i en medrivende Blu-ray-boks, så du enten kan opleve eller genopleve de engagerende sæsoner.

Serien er udviklet af de erfarne Howard Gordon og Alex Gansa, der blandt andet også har været med til at lave både ’24 timer’ og ‘The X-Files’. Det er med andre ord folk, der ved, hvordan man skruer en medrivende serie sammen. Der er i ‘Homeland’ da også et godt greb om både spænding og action, når serien folder sig ud med sine indtil videre seks sæsoner.

In this image released by Showtime, Claire Danes portrays Carrie Mathison in a scene from the Showtime original series, " Homeland." Danes was nominated Thursday, Dec. 13, 2012 for a Golden Globe for best actress in a drama series for her role in ì Homeland .ì  The 70th annual Golden Globe Awards will be held on Jan. 13. (AP Photo/Showtime, Kent Smith)

CIA-agenten Carrie Mathison er hele tiden omgivet af dilemmafyldte problemer og sætter da også ofte alt på spil i sit utrættelige forsøg på at stoppe terrorhandlinger i USA og i resten af verden. Endvidere har hun også sine personlige problemer at kæmpe med, mens hendes liv blandt andet også vikles ind i den hjemvendte krigsfange Nicholas Brodys, der spilles af Damian Lewis samt med CIA-kollegaerne Saul Berenson (Mandy Patinkin) og Peter Quinn (Rupert Friend).

Således venter der altså intet mindre end godt 62 timer intens serieunderholdning med denne Blu-ray-boks. Helt perfekt til den regnfulde og kolde sommer. Og ja, når du så er blevet revet igennem disse seks ret så engagerende sæsoner og sidder der og bare vil have mere, så kan du søreme glæde dig over, at der forude venter både en syvende og ottende sæson.

Homeland 1-6 blu-ray 02

Men hop du blot ombord her med de første seks sæsoner, hvis du står og mangler et skud spænding samt medrivende historiefortælling og komplekse karakterer videre til universelle og tankevækkende problematikker. Du får nemlig det hele i med denne Blu-ray-boks.

Blu-ray-udgivelsen indeholder udover de seks sæsoner også en omgang omfattende ekstramateriale, der blandt andet tager et kig på Claire Danes spændende karakter Carrie Mathison og hendes udvikling serien igennem. Herudover finder man også slettede scener, mens der også bliver kigget på nogle af seriens komplekse problematikker. Så ja, tag med Carrie ud i verden for at stoppe forbrydere, terrorister og andre kriminelle. Du kan med andre ord få stillet din seriesult efter intens spænding og dramatiske intriger.

– ‘Homeland’ sæson 1-6 udkommet på dvd og Blu-ray den 29. juni 2017.

Homeland 1-6 blu-ray cover