Hvis film havde beholdt deres arbejdstitler

Film har ofte en arbejdstitel inden det besluttes, hvad filmen skal hedde. Ofte gives film også falske titler, så man kan holde en filmproduktion hemmelig, når man blandt andet skal optage på locations og der er nysgerrige fans på spring.

Således har blandt andet Batman Begins gået under titlen The Intimidation Game, mens The Avengers har haft titlen Group Hug (den synes jeg nu egentlig bare, at de skulle have beholdt) og Star Wars har haft titlen Blue Harvest. Nu har en gut, der kalder sig daidalos5 lavet en række plakater med films arbejdstitler – ja, det er egentlig ret sjovt.

– Blev ven med Filmskribenten på Facebook her.

Se andre plakater
:
Håndtegnede filmplakater
Film som piktogram-plakater
Smukke plakater for Oscar-film

5V5NUjQ 9helA6j avSeTLk BChGaEo eeCmwpE er5rQjd HvyPDZr jCN7xyE KzqnZMl lPGoGlj pLgpWIG RwHny2P S7NhAx1 spIeSWu Yowx45W zRW6cJ9