De 50 bedste film-freakouts, sort of…

Det er skønt at se folk flippe ud på film – enten på grund af urimeligheder eller blot fordi de er sindssyge. En gut har nu lavet et supercut med hvad han har kaldt The 50 Greatest Movie Freakouts Of All Time. Det kan bestemt diskuteres, men ikke desto mindre er der mange mindeværdige ’freakouts’ imellem. Well, man kunne jo lave sådan et supercut udelukkende med Nicolas Cage…

Ham finder man da også et par gange samt bl.a. også Tom Cruise, Leonardo DiCaprio, Mel Gibson, Christian Bale og Arnold Schwarzenegger.Det er dog virkelig irriterende, at man har smækket det enerverende Elvis-remix A Little Less Conversation henover. Jeg elsker Elvis, men sgu da ikke dette remix. God dammit, cock and balls… nå, men enjoy the rage…

– Se også: De 100 bedste ’shut ups’ på film