Hævngerrig mexicaner på vej

Da Quentin Tarantino og Robert Rodriguez sendte deres grindhouse dobbelt-feature, Death Proof og Planet Terror ud over rampen tilbage i 2007, fulgte der en række falske trailers med. Altså trailers for film, som ikke fandtes. Efterfølgende var der en del snak om, at flere dem skulle laves til spillefilm.

Det har det dog været småt med. Men en spillefilmsudgave af Machete er som bekendt på trapperne og den første rigtige trailer ramte nettet for et par dage siden:

[vimeo]http://www.vimeo.com/11550652[/vimeo]

Machete lander i USA d. 3. september, så hvis man når at gå død i traileren inden da, kan man jo give den legofiserede udgave et kig.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XtkHygcTC8A[/youtube]

Filmen har udover Danny Trejo i rollen som den hævngerrige Machete et ret spændende cast. Her finder man bl.a. Robert De Niro, Jessica Alba, Steven Seagal, Michelle Rodriguez, Lindsay Lohan og Don Johnson. Spraglet!

Der findes efterhånden en stak legofiserede trailere og film på nettet – flere af dem er ret gennemførte, andre fjollede og nogle bare virkelig ringe. Se bl.a. The Dark Knight, 300 og Iron Man.

– Se den originale falske trailer for Machete HER.