Nyt Ekko på gaden – bl.a. med en ond dværg

Jeg vil lige gøre opmærksom på, at det nyeste nummer af Filmmagasinet Ekko er på gaden. Jeg har en lille artikel med om en af dansk films mest obskure produktioner, nemlig sexploitation-gyseren Dværgen fra 1973 – eller The Sinful Dwarf, som den mere kendte, internationale titel lyder. Jeg har opsøgt et par af dem, som i sin tid var med til at lave denne perle og kaster bl.a. lys filmens instruktør, som hidtil har været skjult bag sit dæknavn Vidal Raski. Alene af den grund bør du få fat i bladet.

Hvis du tør, så tjek den originale trailer for Dværgen ud herunder:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9AWiOy2D9RQ&feature[/youtube]

Men der er også andet godt at komme efter. Bl.a. tørner instruktørerne Erik Clausen og Michael Noer sammen i et verbalt slagsmål. De er begge aktuelle med fængselsfilm, Clausen med Frihed på prøve og Noer med den rå R.

Du finder også en liste over skønne sommerfilm, du kan møde de nye værter på DR2 Premiere eller Sofie Gråbøl, som reflekterer over det at være kendt – og så ønskes berømmelseskulturen ad helvede til. Herudover kan du komme med til Nollywood – Nigerias enorme filmmaskine eller læse om den franske kvindebedårer og musiker Serge Gainsbourg og så udpeges verdens bedste biopics.

Man får også en DVD med fem islandske film og så afslører kulturpolitikerne hvad de har stående på deres dvd-hylder, hvem mon har Highlander II stående? Jep. It’s a no brainer. God læselyst…