The Toxic Avenger vender tilbage

Ja, så er endnu film tilføjet rækken af kommende remakes. Nemlig ingen ringere end den muterede helt The Toxic Avenger – en knægt, der efter at være blevet udsat for fæle kemikalier, forvandles til en både deform og kvindebedårende hævner.

Den ny film bliver dog ikke i samme skramlede og underlødige ende, som originalen fra 1984. Derimod bliver der tale om en familievenlig udgave af helten, som også vil være fortaler for at tage sig bedre af miljøet.

– Tjek lige denne lækre trailer ud for originalen:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=27E4Qfj7iEY[/youtube]

Originalen blev instrueret af det berygtede filmselskab Tromas to grundlæggere Lloyd Kaufman and Michael Herz. Siden er det blevet flere film, tegnefilm og ikke mindst legetøj. Jeg hilser bestemt endnu en film velkommen, men for pokker, så skal det sgu da ikke være en familievenlig en af slagsen.