Vil Harrison Ford svinge pisken igen?

Den nu 67-årige Harrison Ford har netop ytret sig positivt om igen at påtage sig rollen som den eventyrlyste Indiana Jones. Senest blev den populære franchise genoplivet i 2008 med Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull. Den fik en noget blandet modtagelse. Ja, der var ganske vist for meget og for ringe CGI, mens historien til tider var noget rod. Jeg var nu ganske godt underholdt, selvom magien fra de første film i serien, ikke var til stede i samme grad. Uanset hvad, så kunne jeg godt se Ford som Indy igen. Selv synes Ford, det kunne være interessant at fokusere på forholdet mellem Indy og hans søn Mutt, spillet af Shia LaBeouf. Mon planen er at gøre Labeouf til Fords arvtager?


George Lucas arbejde lige nu på en idé til filmen – og hvis den bærer frugt, så er alle medvirkende klar til at springe på toget igen. Ford vil dog ikke klare ærterne i en rullestol – i så fald skal der vist til at rykkes på filmen!