Spike Jonze klar med robot-kærlighed

Det er godt nok ikke meget, der er at sige om Spike Jonzes kommende projekt endnu, kortfilmen I’m Here – og nej, det er ikke en pendant til Bob Dylan-filmen I’m Not There – tøhø. Anyways, filmen får premiere på Sundance Film Festival 2010 og beskrives som en ”robot love story”. Filmen er ca. 30 minutter lang og har britiske Andrew Garfield på rollelisten. Han har senest bl.a. medvirket i den fremragende Boy A og den eventyrlige The Imaginarium of Doctor Parnassus (læs min anmeldelse HER). Nu kan Slash Film vise  det første still fra kortfilmen, som Spike er ved at lægge sidste hånd på. Han er for tiden aktuel med Where the Wild Things Are, som kan ses i de danske biografer fra d. 25. marts – den glæder jeg mig godt nok også til!

Det ser bestemt interessant ud. Klik på billedet for større format.