Velkommen til MTVs nye filmblog – MTV at the Movies!

Jeg har glædet mig meget til at få skudt bloggen i gang – og nu er først post så klar. Jeg ser frem til at dele de mange nyheder, filmoplevelser og diverse løse rygter fra filmens verden med bloggens læsere – og i skal være mere end velkomne til at give jeres mening til kende.

Men hvilken bedre måde at starte på, end med et par nye billeder fra en film, jeg har set frem til i snart lang tid – nemlig Spike Jonzes filmatisering af børnebogen  Where the Wild Things Are. Filmen har været lang tid undervejs og desværre været tynget af problemer, bl.a. angående monstrenes udseende og ikke mindst filmens dystre tone, som ikke helt passede ind i krammet hos filmens producenter. Men filmen er nu endelig klar til det store lærred og rammer således de danske biografer d. 11. december.

– Og så skal det også lige nævnes at Karen O. – ja hende fra The Yeah Yeah Yeahs, har skrevet filmens sange, mens Carter Burwell står for filmens score. Han har bl.a. stået for scoret til Twilight, en række af Coen-brødrenes film og ikke mindst filmen Buffy the Vampire Slayer fra 1992!