Spike Jonze og Kanye West syrer ud…

Spike Jonze, som netop nu er aktuel med filmen Where the Wild Things Are har sendt drukkenbolten og megalomanen Kanye West en tur ud i torvene i den ca. 10 minutter lange og surreelle kortfilm We Were Once a Fairytale. Filmen havde premiere ved Los Angeles Film Fest i sommers, men er nu havnet online.


Jeg vil ikke røbe for meget af handlingen her, men blot sige at Kanye West giver den gas som fuld og irriterende klubgæst (har vi hørt det før…?) – men så tager tingene en usædvanlig og syret drejning, well det er jo trods alt Spike Jonze, som står bag. Mere vil jeg ikke røbe – you have to see it to believe it…

Spike Jonze har før haft fingre i Kanye West, de lavede nemlig en super cool video til Flashing Lights sammen (se den her). Nu er alt hvad Kanye West laver ikke nødvendigvis lige min kop the, men Spike Jonze får skruet nogle ret interessante ting sammen, hvilket også er tilfældet med de to West-samarbejder. Tjek evt. også Jonzes formidable spillefilm Orkidé-tyven og Being John Malkovich ud, hvis du endnu ikke har haft den fornøjelse – eller gå på jagt efter hans utallige musikvideor. Han er bl.a. manden bag den klassiske Beastie Boys-video Sabotage (se den her).

– Se Spike Jonzes kortfilm We Were Once a Fairytale her eller her.