Trailer til Roman Polanskis "The Ghost Writer"

Jeg er vild med Roman Polanskis film – og selvom der har været en del tumult om hans person det seneste stykke tid, ser det ud til at hans nye film The Ghost Writer bliver flyveklar til en premiere i år. Det er hans første spillefilm siden Oliver Twist fra 2005. Nu kan den første fuldlængde trailer ses online – se den HER. Jeg har kun snust til lidt af traileren- vil helst ikke have afsløret unødige plotdrejninger. Jeg ved derfor ikke helt hvad jeg skal mene, men umiddelbart er der lagt op til en solid lille thriller. Well, en ting er sikkert; jeg glæder mig – det er jo Polanski!

Frame-grab fra traileren, som desværre ikke er i en specielt god kvalitet.
Frame-grab fra traileren, som desværre ikke er i en specielt god kvalitet.

Ewan McGregor som headliner filmen spiller en ghostwriter, der skal nedfælde den tidligere premierminister Adam Langs (Pierce Brosnan) erindringer. Der er selvfølgelig ikke helt ufarligt at dykke ned i Langs liv og snart dukker der hemmeligheder op, som ikke skulle have set dagens lys.