Når byen slår revner, skal familien reddes i katastrofefilmen ‘Avgrunden’

Katastrofefilm på 4K Ultra HD: Rækken af katastrofefilm er lang. Tænk blot på titler som ‘Armageddon’, ‘Deep Impact’ og ‘Twister’ med mange flere. Nu kommer der så med ‘Afgrunden’ en ny film i den intense genre af død og ødelæggelse. Så er du kompletist udi at se katastrofefilm, er denne selvskrevet til hjemmebiografen. Eller hvis du blot er begejstret for spænding og Tuva Novotny, der nemlig spiller filmens hovedrolle Frigga.

i ‘Avgrunden’ møder man nemlig Frigga, der gør sit bedste for at få livet til at gå op mellem sin familie og så sit farlige arbejde som sikkerhedschef i Kiirunavaara-minen. Snart må hun og familien imidlertid kæmpe for deres liv, da byen de bor i begynder at bryde sammen i minen under dem.

Derfor stå byen nu over for katastrofen, hvor alle beboerne må gøre deres for at komme fra ulykken med livet i behold. Det er i dette farlige kaos, at vi nu følger den lille familie, der sammen med resten af den udsatte by står over for et sandt mareridt, da katastrofen indtræffer. Mareridtet er blevet til virkelighed.

Det er dog ikke kun katastrofale ødelæggelser, der skal tages hånd om for Frigga, men altså også familien, hvor den både står på en ny kærlighed og en eks, der ikke vil give slip. Men da jorden som sagt begynder at ryste og styrte i grus, så må disse andre problemer snart stå i baggrunden for ren overlevelse.

‘Avgrunden’ udkommer på dvd, Blu-ray og 4K Ultra HD.