Er der mon noget derude i science fiction-filmen ‘UFO Sweden’?

UFO’er på Blu-ray: Vi er mange, der har stået og stirret op i himlen og langt ud i universet for at få et muligt glimt af en UFO fra fremmede verdener. Det har jeg i hvert fald. Jeg har dog endnu ikke spottet en. I hvert fald ikke med sikkerhed. Så er det jo heldigt, at bl.a. filmens verden er rig på både vilde UFO’er og sælsomme rumvæsner.

I den svenske film ‘UFO Sweden’ møder man en forening, der netop undersøger og efterforsker sælsomme fæmonmer og overnaturlige begivenheder. Der sker naturligvis det, at der en dag dukker en sag op, der ikke ligner noget, som foreningen har set tidligere.

Der er den rebelske teenager Denise, der har sagen med i sin hånd. Så nu må hun og UFO Sweden begive sig ud på et eventyr, der ikke er uden sin del af både udfordriner og farer. Snart ser gruppen sig dog sat i en verden, hvor loven udfordres i en verden, der er rig på netop uforklarlige fænomener.

Så hvis du er til bl.a. ‘X-Files’ og ‘Stranger Things’ samt andre universer fyldt med mystik, så kan det være, at du skal tage en tur til Sverge med ‘UFO Sweden’.

Ekstramateriale: Blu-ray-udgivelsen byder desuden på en omgang ekstramateriale. Herunder slettede scener og spas fra produktionen samt et kig bag optagelserne og filmens effektarbejde samt et kommentarspor med filmens instruktør.

‘UFO Sweden’ udkommer på dvd og Blu-ray den 23. marts.