Kærligheden kradser og knager i ‘Længe leve bonusfamilien’

Kærlighed på Blu-ray: Det der med kærligheden kan være en svær størrelse sådan helt at få styr på. Den lader sig nemlig ikke tøjle eller tæmme. Men hvor længe skal og vil du mon kæmpe for at få et ægteskab til at fungere – og kan man mon tilgive utroskab? Det spørgsmål knager i det svenske komediedrama ‘Længe leve bonusfamilien’.

For i denne film, møder man nemlig parret Lisa og Patrik, der har forsøgt at få deres ægteskab til at fungere efter, at Patrik var sin hustru utroskab et år tidligere. Nu dumper et et brev fra landsretten imidlertid ind ad døren, der kommer til at vende op og ned på det hele.

Brevet åbenbarer nemlig, at Lisa bare lige glemte at fortælle Patri, at hun indgav skilsmisse, da forholdet mellem de to var på sit værste – og nu er skilsmissen altså således en kendsgerning. Det ryster naturligvis Patrik, der bestemt ikke vil skilles. Derfor beslutter han sig nu for at overraske Lisa med et bryllup på selveste nytårsaften.

Her er med andre ord tale om sin del af kærlighedsknuder og andre romantiske forviklinger, når ‘Længe leve bonusfamilien’ folder sig ud. Selve Blu-ray-udgivelsen indeholder dog desværre intet ekstramateriale.

‘Længe leve bonusfamilien udkommer på dvd og Blu-ray den 7. marts.