Musik og drama med ‘I Wanna Dance with Somebody’

Musik og drama på Blu-ray: Rigtig mange af os kan synge med på hits som ‘I Will Always Love You’, ‘I Wanna Dance with Somebody (Who Loves Me)’ og ‘How Will I Know’ med flere. De er alle sunget af den uforlignelige Whitney Houston, der døde i en alt for ung alder. Nu er filmen om den legendariske sangerindes liv landet i form af ‘Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody’.

Filmen er en musikalsk, men også dramatisk hyldest af ikonet, som her portrætteres af Naomi Ackie i en fortælling om det vilde og komplekse samt udfordrende og succesfulde liv ‘The Voice’ levede. Lige fra hendes tid som lille korpige i New Jersey og videre op til verdens største scener med alt, hvad det indebar af succes, priser og megasælgende albums.

Der er ingen tvivl om Whitney Houstons kæmpe stemme og om, at hun levede et stormombrust liv med store opture, men desværre også kæmpe nedture. Men musikken lever videre i en verden af både gamle og nye fans. Jeg synger i hvert fald stadig med, når hendes hits rammer anlægget.

Ekstramateriale: Blu-ray-udgivelsen byder desuden på lidt ekstramateriale. Det i form af bl.a. slettede scener videre til featuretter med titlerne ‘Moments of an icon’, ‘Becoming Whitney’ og ‘The Personal Touch’.

‘Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody’ udkommer på dvd og Blu-ray den 20. marts.