Hvem er mon morderen i den intense ‘Bodies Bodies Bodies’?

Biografanmeldelse: Hvem er mon morderen? Det er det ildevarslende spørgsmål i den intenst underholdende gyserfilm ’Bodies Bodies Bodies’. Det hele starter ellers sådan nogenlunde uskyldigt. En gruppe venner mødes i den ene forældres store hus langt fra alting for virkelig at feste igennem. Det betyder masser af alkohol, høj musik og stoffer. Der er fart på festen.

Den højstemte stemning ændrer sig dog radikalt, da en af vennerne med en overskåret hals dør for øjnene af dem. Ja, hvem er mon morderen? En nervepirrende gætteleg er hermed i gang. Alle synes nemlig at kunne have et morderisk motiv, da sin del af både usagte og udtalte stridigheder i vennegruppen allerede har vist sit grimme ansigt og gjort stemningen anspændt forud for festen.

Snart synes alle at være mod alle i en intern gætteleg på morderens identitet denne mørke nat i huset, hvor det river, rusker og regner vildt udenfor. Vennerne spilles med andre ord ud mod hinanden. Hvem kan de stole på? For en ting er festens gamle venner, noget andet er, at her også er et par nytilkomne i flokken. Så mens vennerne gætter løs, gør jeg det samme.

Det er en underholdende leg at være en del af. Desværre ramler den ellers dejligt kaotiske og brutalt eskalerende nat ind i en smule dødvande, hvor den blodige katten-efter-musen-jagt skiftes ud med skænderier vennerne imellem, der går en smule i ring og herved punkterer lidt af den ellers ganske effektive stemning, der stables på benene.

Heldigvis genoptages spændingen ganske vellykket, når fortællingen ender i disse en smule trivielle skænderier. Det sagt, så er rollebesætningen og den interne dynamik i flokken ret medrivende samt ganske troværdigt iscenesat. Bl.a. finder man her Maria Bakalova som et af de nye ansigter blandt vennerne, videre til en veloplagt Amandla Stenberg med et medrivende temperament.

Desuden finder man også en dejlig flabet og mildt irriterende Pete Davidson blandt skuespillerne. Alt i alt en dynamisk gruppe at blive en del af. ’Bodies Bodies Bodies’ er kort fortalt et veloplagt mordmysterie, hvor det næsten hele vejen er ret så underholdende at gætte med på, hvem morderen er. Det med flere intenst forløste situationer, som dog desværre tynges en smule af lidt for repliklange scener.

’Bodies Bodies Bodies’ får 4 ud af 6 stjerner:

’Bodies Bodies Bodies’ har biografpremiere den 8. september.